Jaguarträff i Hjo

Skriven den 4 augusti, 2008

Under helgen 1-3/8 träffades den svenska avdelningen av Jaguar Enthusiasts Club i Hjo. Hela klubben har ca 20 000 medlemmar över hela världen, men till denna träff var det ett dussintal ekipage som mötte upp.

Deltagarna kom från så gott som hela landet och några var i Hjo för första gången.

När klubben träffas på detta sätt brukar man för att få ”lufta fordonen” anordna en utflykt till ett turistmål i närheten. Denna gång gick turen till Bisonfarmen i Gate. Åter i Hjo samlades sällskapet på Bellevueterrassen för att lyssna på ett intressant föredrag om hur man vårdar bilens läderklädsel på bästa sätt.

Nästa träff i Hjo planeras till första helgen i augusti 2009.

Här följer ett bildsvep från lördagseftermiddagen vid hotel Bellevue i Hjo Stadspark. Foto: evalution – tankar och ting – ©

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.