I Arns fotspår

Skriven den 10 augusti, 2008

30 maj – 1 juni samlades ett antal brittiska bilar på Lundsbrunns Kurort strax norr om Skara för att besöka de platser på och omkring Kinnekulle som omnämns i Jan Guillous böcker om Arn Tempelriddaren. Vi besökte bland annat Husaby och Forshems kyrkor. Det återstår alltså många platser att besöka nästa år såsom exempelvis Skara, Gudhem, Kungslena, Älgarås med flera.

De flesta bilarna var Jaguarer, men det fanns även Triumph, MG och Land Rover.

Lundsbrunns Kurort passar alldeles utmärk för bilträffar med sina stora gräsytor, bra rum och god mat. Picnic-maten från Köttex i Götene smakade extra gott när vi blev inbjudna till Kinnekulle Camping för lunchpaus.

Dessutom visade vädrets makter sig från sin allra bästa sida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.