Samarbetspartners/sponsorer

 Vill du vara med som utställare eller sponsor?

Maila eller ring Perolov (vibmaster@carlsborg.net eller 070 553 08 40) för mer info.

Tryck på loggorna för att komma vidare till företagens hemsidor (Om de har hemsidor).

 

Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt.

 

SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.

 

 

En nostalgisk resa!
Häng med in i en tidlös värld av klassiska fordon, gångna tiders trender och oförglömliga prylar!

 

 

 

 

 

Samhället Brevik ligger en dryg mil söder om gamla fästningsstaden Karlsborg vid Vätterns västra strand. Breviken Golf & Hotell är en komplett anläggning med både golfbana och hotellboende.

 

 

Välkommen till Millners – Skaraborgs fräckaste livescen!

Hos oss kan du alltid njuta av bra livemusik, äta en god bit mat och ha en riktigt trevlig kväll tillsammans med dina vänner.

 

 

 

 

 

 

 

Ett besök hos oss ska vara en upplevelse för alla sinnen. Låt dig förföras av den idylliska omgivningen, de läckra rätterna i vår välrenommerade restaurang, vår golfbana och vår vänliga personal. Här är det din upplevelse som står i centrum. Det är det vi kallar Knistadandan.

 

 

Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar.