Samarbetspartners

 Vill du vara med som utställare eller sponsor?

Maila eller ring Hans Örtlund (hans@britishmotormeet.se, tel  0709-62 15 84)
eller Perolov Thörnqvist (perolov@britishmotormeet.se, tel 0705-53 08 40)

Tryck på loggorna för att komma vidare till företagens hemsidor (Om de har hemsidor).

 

Stiftsgården i Skara stift är en av landets äldsta stiftsgårdar med 1939 som startår. Grundidén med verksamheten var att bedriva ungdomsläger. Tack vare en väl genomförd utbyggnad på 50-talet kunde gården fungera ännu bättre som mötesplats mellan de många församlingarna. Flämslätts kyrka stod klar 1959 och blev självklart en milstolpe i bygdens historia.

 

Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt.

 

SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.

 

Klassiker är en svensk tidskrift om bilar och motorcyklar med tyngdpunkt på fordon tillverkade 1945-1989. Klassiker ges ut av OK-förlaget och är den är därmed systertidning till Automobil och Vi Bilägare. Klassiker startades 2004 och utkommer med tio nummer årligen. Upplagan är omkring 20 000 exemplar.

 

Samhället Brevik ligger en dryg mil söder om gamla fästningsstaden Karlsborg vid Vätterns västra strand. Breviken Golf & Hotell är en komplett anläggning med både golfbana och hotellboende.

 

Ett besök hos oss ska vara en upplevelse för alla sinnen. Låt dig förföras av den idylliska omgivningen, de läckra rätterna i vår välrenommerade restaurang, vår golfbana och vår vänliga personal. Här är det din upplevelse som står i centrum. Det är det vi kallar Knistadandan.